Правобранилаштво Републике Српске наставља сарадњу са УНИБЛ

Правобранилац Републике Српске доц. др Милимир Говедарица разговарао је 9.фебруара 2023.године са делегацијом Универзитета у Бањој Луци (УНИБЛ) предвођеном ректором проф. др Радославом Гајанином о наставку сарадње са оба Јавна универзитета у Републици Српској и фукционисањем Канцеларије за сарадњу са Универзитетом и едукацију Правобранилашта Републике Српске.
Током састанка одржаног у Правобранилаштву Републике Српске, саговорници су се сложили да је досадашња сарадња ове двије институције на високом нивоу и истакнута је потреба за даљим омогућавањем обављања приправничког стажа за најбоље дипломце са оба Правна факултета, као и едукацијом студената у Канцеларији која ће служити за едукацију и обављање стручне праксе.
Овом приликом као знак искрене захвалности и успјешне сарадње ректор проф. др Радослав Гајанин даровао је Правобранилаштву Републике Српске 16 фотографија забиљежених објективом студената Унивeрзитета.
Такође, састанку су присуствовали генерални секретар Универзитета мр Ђорђе Маркез, виши стручни сарадник за развој предузетништва УНИБЛ Предраг Говедарица и помоћник правобраниоца Републике Српске Бранко Бера

ПРАВОБРАНИЛАШТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ